Laura Vos

                                                                                                          Over mijzelf                                            

Ik woon op de Veluwe met mijn echtgenoot en ik heb twee kinderen en een hond. Verhalen schrijven doe ik al bijna mijn hele leven en tekenen ook.

Ik heb een creatieve bult en kan soms tot diep in de nacht bezig zijn. Dat vindt niet iedereen altijd leuk, maar ik kan soms gewoon niet stoppen. Mijn hoofd zit nu eenmaal altijd vol ideeën en die springen er vanzelf uit.

Ik ben dol op de natuur en alles wat leeft. Daarnaast heb ik in de bètavakken ook altijd belangstelling gehad. Met de boeken die ik schrijf probeer ik kinderen enthousiast te maken voor lezen én voor de onderwerpen waar ik over schrijf.

Mijn uitgever: Uitgeverij Buitenzorg

Jullie moeten nog even moeten wachten op het tweede deel van De Titanium Uil, het is nu bijna af, maar ik moet nog een stukje herschrijven van de uitgever.


Laatste nieuws:

Ik ben behalve kinderboekenschrijfster ook kunstenaar in de klas, hiervoor heb ik een opleiding gevolgd aan de kunstacademie in Zwolle. Ik maak nu BIK gecertificeerde projecten voor het onderwijs.

 

Ik mocht een sprookje schrijven in opdracht van de bibliotheek van Harderwijk die 75% van de subsidie dreigde te veriezen.

Het Scrooge-achtige sprookje werd voorgelezen door de voorleeskampioenen van Harderwijk aan wethouder Klein die de hoofdpersonage in het sprookje was geworden.

Carolus Linnaeus kwam spoken bij de wethouder die in het verhaaltje Groot werd genoemd.

Het sprookje eindigt met: 'En ze leenden nog lang en gelukkig!'

Bekijk hier deze ludieke actie die inderdaad goed lijkt af te lopen: Omroep Gelderland!

Harderwijker Courant